FoxPost szállítási mód esetén,minél nagyobb a kosárösszeg annál kisebb a szállítás összege! 40.000Ft felett viszont INGYENES! .Rendelésedet már több csomag automatába is kérheted! Olcsóbb, kényelmesebb!

Kérdésed van? Keress minket!
E-mail: helikontrade[kukac]keszthelynet.hu Telefon: 06-30-2283677

Full Dip festékszóró berendezés

2023-01-04

Festékszóró berendezés

HVLP rendszert elektromos forrólevegős turbinával tervezték, hogy a lehető legkisebb legyen a festési folyamat bonyolultsága. A Full Dip FD650 pisztoly által kínált lehetőségek kihasználására nem szükséges előzetes festési tapasztalat. Rendkívül egyszerűen használható. Elsősorban otthon használatra.
 

Teljesítmény és beállítások

A nagy átfolyási sebességnek köszönhetően akár 200 ml/perc is lehet a teljesítmény. Ennek köszönhetően a Full Dip által jóváhagyott és ellenőrzött rendszernek, tökéletes a porlasztása, és sima egyenletes felületet kapunk. A fúvóka állítható rendszerrel van felszerelve és széles tartományból pontos, arányos módon állítható. A levegő mennyisége minden pillanatban szabályozható.
 

Karbantartás - Zero

Belső szerkezet és a HVLP rendszer külső alkatrészekkel, 0-gyűrűk nélkül, nem igényelnek karbantartást. Minden alkalmazás után meg kell tisztítani a szórófejet nem agresszív higítóval. Ügyelve a tömítések megóvására. Megfelelő karbantartás mellett sokáig használhatjuk.
 

Műszaki leírás

• Üzemi feszültség: 220V - 50Hz
• Teljesítmény: 650W
• Motor: 30.000 fordulat/perc
• Maximális térfogatáram: 200 ml/perc
• Tartály: 700 ml
• A tömlő hossza: 3,2 m
• 1,8 mm-es fúvóka 

 

A Full Dip spraymax pisztoly

Alkalmas a spray flakonra pattintva a könnyebb, gyorsabb használatra, megerőltetés nélkül.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

     
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu