FoxPost szállítási mód esetén,minél nagyobb a kosárösszeg annál kisebb a szállítás összege! 40.000Ft felett viszont INGYENES! .Rendelésedet már több csomag automatába is kérheted! Olcsóbb, kényelmesebb!

Kérdésed van? Keress minket!
E-mail: helikontrade[kukac]keszthelynet.hu Telefon: 06-30-2283677

Mi az a Full Dip?

2022-12-07Full DipFull Dip, PlasitDip, folyékony fólia, festékfólia

Széles körben alkalmazható, elasztikus folyékony gumi anyag, hasonlatos a hagyományos gumi-festékekhez. Teljesen visszafordítható és nyom nélkül könnyen eltávolítható, egyszerűen le kell tépni.

A kifejezetten gépjárművek számára kialakított FullDip egy innovatív termék, amelyet teljes mértékben Spanyolországban fejlesztettek ki a legszigorúbb minőségi és hatékonysági elvárások elérése érdekében. Olyan rendszerekkel tesztelték, amelyek a legtipikusabb sérüléseket szimulálják, mint karcolások, a sebesség okozta behatások, kőfelverődések, horzsolás, nedvesség és UV sugárzás.
 
Nem károsítja az eredeti felületet, amire felviszik, és alkalmazható gumiabroncsokon, járművek beltéri műanyagai kijavítására, járművek színének megváltoztatására. Alkalmazható még művészetben, grafikai tervezésben, bútordekorációhoz és ipari szektorban is.

 

Milyen termékeink vannak?

Különböző formátumban elérhető színek széles skáláját kínáljuk, amelyek a legkülönbözőbb igényeket is ki tudják elégíteni: a Spray 400 ml és a 4 L kiszerelés azonnal használható, nem igényel további higítást.

A FullDip katalógus termékskálájában szerepelnek pl. a Dip matt, Neon, Militari, Metál, Gyöngyház és a Fényesítő. Azonban ha erősebb ragyogású megoldást keresel, alkalmazza az exklúzív Extra Gloss Reforcert (extra fényesítő). A katalógusok egyik újdonsága az új fluoreszkáló Glow in the Dark, amely nappal hagyományos színű, sötétben azonban különleges látványt nyújt.

Új termékeink a Full Colors akril sprayk és a Full Carx autóápolási termékek és kiegészítők. A piaci trendeknek megfelelően új Nano Carx kerámia bevonati rendszerrel bővült kínálatunk.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

     
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu