+
Termékcsoportok
Menü
Termékcsoportok
TOP termékek
Megtekintett termékek
  • Még nem néztél meg egy terméket sem.
Navigáció
Hírek
Napi termékajánló
Gyártók
Termékajánló
Elektronikus fizetés

Chrome Style használata

Chrome Style használata

További képek

  • Chrome Style használata
  • Chrome Style használata

Termékleírás


A CHROME STYLE TERMÉKEK HELYES HASZNÁLATA ÉS LEÍRÁSA

CHROME STYLE TECHNOLOGY

Bonyolult tárgyak, amelyeket nehéz, vagy nem is lehet krómozni rendesen?

Ez már nem jelent problémát mert itt a CHROME STYLE !

Fémre, fára, üvegre, kerámiára, porcelánra, műanyagra….

Króm festés

HAGYOMÁNYOS “KRÓM” MEGJELENÉSBEN, VAGY SZÍNESEN?Nálunk minden lehetséges!

A kémiai fémezés a speciális kémiai reagensek alkalmazása fém bevonat készítéséhez: “Chrome Style”. A kémiai krómozásnál a végeredmény nem különbözik az ismert galvanikus krómozás megjelenésétől, ami drága eszközökkel jár és nagyon káros az egészségre és a környezetre. A kémiai metallizáció (Chrome Style technológia) technológiája sokkal egyszerűbb, olcsóbb és biztonságosabb!

A Chrome Style kémiája egyszerű, de ahhoz, hogy fényvisszaverő és tartós réteget kapjál, nagy odafigyelés szükséges és nagyon fontos az időzítés.

A Chrome Style vegyi anyag nem festék! Ez egy kémiai reakció, amely a felületen történik, amikor a vegyi anyagokat öntik vagy permetezik. Az első munkád valószínű, hogy nem lesz tökéletes. A "Króm" képesség a készség, a tapasztalat és a tudás kombinációja.Maga a fémezési folyamat több szakaszból áll:

1. Alap készítése (amennyiben szükség van rá).

2. Az “AK”, “CH1”, “CH2”, “Twin”, “Stab” készítmények alkalmazása az előkészített felületre.

Ezt követően a felület védő borítása. Ily módon környezetbarát bevonatot kapunk, bármilyen színárnyalatot választunk, és nincsenek korlátozások a bevonandó alkatrészek méretében.A CHROME STYLE ELJÁRÁS

Egy forradalmian új “krómozási” vizes bázisú rendszer biztosítja Önnek a tartós bevonatot amely valódi ezüst króm fém hatást, vagy színes króm hatást nyújtanak.
A Chrome Style technológia nagyszerűsége abban rejlik, hogy nem lesz súlyos környezet szennyezés az elfolyt szennyvíz, párolgó mérges gázok következtében, ellenben a hagyományos galvanizáló technológiánál ahol sajnos ez megoldhatatlan. Chrome Style technológia alkalmazás lassacskán felváltja a már szokványos galvanizáló technológiát, amely nagy mennyiségű hibás termelési ráta kialakulása miatt egy roppant drága eljárás lett mára.

5 év alatt a tesztek alapján csupán 10-15%-os mattulás!!!!

A Chrome technológia (CHROME STYLE) egy hihetetlenül megjelenésben teljesen megegyező alternatívája a hagyományos krómozásnak.

Érdekel a Chrome Style technológia?

Legyél Te is Partnerünk

Legyél Partnerünk

Beltéri bútorok, Fürdők, mosogató és WC, székek és asztalok
Belsőtéri termékek – hangszerek
Padló és falburkolatok
Belső Dekorációs tárgyak
Kültéri használatra pl; szobrok
Gépjármű: könnyűfém felni, keréktárcsa, visszapillantó tükör burkolat, stb.
Gépjárművek lámpáinak fényvisszaverő rétegeinek(foncsor) felújításaMIÉRT A CHROME STYLE ÉS MIÉRT NEM EGY HAGYOMÁNYOS KRÓMOZÁS?

Úgy dönt, hogy a hagyományos krómozást választja? El kell küldenie a krómozandó tárgyat egy krómozással foglalkozó cégnek. A krómozás erősen szabályozott a törvény által, mert a mérgező vegyi anyagok, savak keletkeznek a krómozási technológia alkalmazásánál. A krómozás speciális lépéseket igényel jogilag, hogy a keletkezett hulladékot kidobja, és ez nagyon káros a környezetre.

Krómozás nem olyan jó lehetőség, mert sok idő és a költséget jelent manapság. Mivel el kell küldeni a tárgyat, legalább 1 héttel növeli a projekt befejezésének idejét. És sokkal drágább végül, mint a Chrome Style technológia. Továbbá a hagyományos krómozással nem lehet sok különböző felületű és anyagú tárgyakat krómozni, ezért korlátozott a felhasználási lehetősége és korlátokba ütközhet a méret is.

A bevonat minősége nem függ attól, hogy egy kézi permetezővel, vagy egy levegős szórópisztollyal, esetleg egy csomó nyomásmérővel, izzókkal és “kerekes lábakkal”. ellátott berendezéssel történik-e a Chrome Style anyag felvitele.

Csupán a technológia megtanulása és a minőségi alapanyagok használatán múlik minden.

Próbababa-krómozása

MIÉRT HASZNÁLJON CHROME STYLE TERMÉKET?

A CHROME STYLE lényegesen olcsóbb mint a hagyományos krómozás, miközben továbbra is ugyanazt a kiváló minőségű kidolgozást és ragyogást biztosítja. Chrome Style permetet lehet használni szinte bármire: üveg, fa, műanyag, fém stb. Ennek alkalmazása kevesebb lépést igényel és az is könnyen megoldható. A kész projekt vastagabb bevonatú lesz, ellenáll a karcolásoknak és a környezeti kockázatoknak. Ja. A méret sem korlátozott, így sokkal rugalmasabban tud előállítani. A megfelelően betartott használati utasítások mellett gyorsan el lehet sajátítani a Chrome Style technológia alkalmazását, melyhez minden segítséget megadunk. Színezhetősége egy teljesen új dimenzíóra emeli a króm hatásának megjelenését. Szinte bármilyen tárgyat króm hatásúra készíthet percek alatt.HAGYOMÁNYOS GALVANIZÁLÁS VS. CHROME STYLE TECHNOLOGY

Összehasonlítás Hagyományos galvanizálás Chrome Style
Környezetvédelem Mentesítése a három hulladéknak: szennyvíz, gáz és a maradékot tartalmazó nehézfém Nincs gáz, nincs nehézfém
Berendezések beruházási kltségei Több millió Ft beruházás költség a galvanizáló berendezések együttesen, amely nem tartalmazza a víztisztító berendezéseket A Chrome Style bevonat technológia beruházási költsége elenyésző a hagyományos krómozással szemben
Gyártási költség Változó. Ezüst nitrát világpiaci árától függ, de mindig alacsonyabb mindig mint a hagyományos krómozás
Színválaszték Króm, nikkel vagy arany színű változatos színek
Kémiai újrafeldolgozás nem Igen
Anyag alkalmazás Fém, ABS Mindenféle anyag
Méret és alak korlátozás korlátozott Nem korlátozott
Kis terület, vagy színes keverés Nem elérhető Igen
Elő feldolgozó alkalmazás(Pl alkalmazni vezető rétegek) szükségesnem szükséges
HOL LEHET ALKALMAZNI A CHROME STYLE TECHNIKÁT?

A Chrome STYLE-t szinte bárhol lehet használni. Felviheti al ufelni kerekekre, lökhárítóra, berendezésekre a járműveknél, egész autón, (olyan államokban, ahol ez legális). Autóipari vállalkozásokban, Művészek, szobrászok, keramikusok, felületkezelők, stb. Használhatja a chrome-t pl; szemüveg kereten, vagy szinte bármilyen felületen. A felhasználási terület nagyon tág.

MIÉRT HASZNÁLJON CHROME STYLE TECHNOLÓGIÁT?

Röviden. Ez jobb a környezetnek, annak ellenére, hogy azonos megjelenést nyújt, költséghatékonyabb és olcsóbb mint a hagyományos krómozás. Lehet alkalmazni a helyszínen, olcsóbb és sokkal sokoldalúbb.

ELŐNYÖK

MIÉRT PONT A CHROME STYLE?

Kiváló tapadás

A bázisréteget nem kell nagyon kiszárítani, különben elveszti a “króm”bevonat a tapadását.

Folyamatos támogatás

Meggyőződésünk, hogy a maximális támogatást minden vásárlónknak meg kell adni.

Hosszú és stabil tárolásra kifejlesztett vegyi anyagok

Chrome Style vegyszerek tartósak. 5 év!

Képzés

Betanítást biztosítunk partnereinknek.EGÉSZSÉGÜGYI KOCKÁZATOK!

KÉMIAI SZEREPLÉSE A RÁKKELTŐ ILLETVE POTENCIÁLIS RÁKKELTŐ ANYAGOK KÖZÖTT

(–Nemzeti Toxikológiai Program): Nem
I.ARC Monográfia: Nincs
OSHA: Nem

Alapvető biztonsági szabályok:

Tartsd tisztán a munkaterületet.

Szánj időt arra, hogy figyelj és módszeresen dolgozz.

Tárold az összes vegyi anyagot hűvös, biztonságos helyen, távol a gyermekektől, háziállatoktól és más kíváncsi látogatóktól.VÉSZ ÉS ELSŐSEGÉLY ELJÁRÁSOK:

Lenyelés: Igyon sós vizet vagy tejet, majd hánytatni kell. Orális úton erősen mérgező. Azonnal orvoshoz kell fordulni.

Belégzés: (Maszk használata kötelező) Friss levegőre kell vinni. Ha a légzés leállt, vagy nehéz, mesterséges lélegeztetést vagy oxigént kell adni ha szükséges. Orvoshoz kell fordulni.

Bőr: Azonnal öblítse le a bőrt bő vízzel, legalább 15 percig. A szennyezett ruházatot távolítsuk el. Repedéseken keresztül a bőrbe jutott anyagra nincs ismert módszer, amellyel az ezüst felületet a bőrön meg lehet szüntetni. A pigmentet állandóan kezelje.

Szemmel való érintkezés: Azonnal öblítsük le bő vízzel legalább 15 percig.

Európai engedéllyel rendelkező termék!
A 453/2010 EK, a 1907/2006 EK (REACH) és a 1272/2008 EK rendeletek (CLP-GHS) szerint.BEVONÁSÁRA HASZNÁLT HÁROM RÉTEG

1. Primer (alapréteg)
kétkomponensű bevonat hogy létre hozhassunk egy sima felületű réteget, ami kémiailag reagálni tud a közbenső réteggel.

2. A közbenső réteg
alkalmazása – egy többlépcsős folyamat.
a;) aktivátor (AK)
b;) Öblítés desztillált, vagy ioncserélt vizzel
c;) a bevonat (CH1-CH2, Twin, majd a végén Stab vegyi anyag alkalmazása)
d;) Öblítés desztillált, vagy ioncserélt vizzel
e;) cseppmentesítés és szárítás sűrített levegővel (esetleg akár hajszárítóval).

3. A felső réteg
A felső réteg eltérő színű lehet, attól függően mi a kívánság.


A Chrome Style bevonatrendszer megfelelő hatásossága és az általa biztosítható védelem időtartama szempontjából a felület előkészítésnek jelentős és meghatározó szerepe van.

A felület előkészítés az a tisztítási művelet vagy műveletsor, amellyel a szennyeződéseket eltávolítják azért, hogy a tárgyat alkalmassá tegyék a Chrome Style anyag felviteléhez.

A felület-előkészítés fő műveletei a szilikon mentesítés.

Tehát az alapfelület előkezelése nagyon fontos, mivel ezzel a lépéssel fogjuk megalapozni a végső eredményt. Az itt vétett hibák, figyelmetlenségek, vagy éppen könnyelműségek sok későbbi problémát is okozhatnak.

Amennyiben a felületünk (bevonandó tárgy) nem üveg, kerámia, vagy sima felületű műanyag, abban az esetben az oldalunkon kapható speciális lakkal kell bevonni a felületet. Nagyon fontos a megfelelő alap kialakítása, hiszen a végeredmény ezen múlik. Felületünket teljesen tükör simává kell készítenünk, hiszen amennyiben narancsos, vagy rücskös, abban az esetben a króm megjelenés nem lesz tükrös, csupán ezüstös színt fogunk kapni. Ne sajnáljuk a belefektetett energiát és időt a felületünk előkészítésére. Sokan kérdezték tőlünk, hogy “egyszerű a “króm” elkészítése? Erre csak azt szoktuk válaszolni, hogy IGEN! Hiszen a képen látható felni

krómozása kb; 2 perc….de a megfelelő alap elkészítése már sokkal több időt vesz igénybe. Tehát összességében a munka 90%-át a megfelelő alap elkészítése teszi ki.

AMIT TUDNIA KELL, MIELŐTT ELKEZDI!

1. Mindig viseljen gumikesztyűt és maszkot a gyártás során.

2. TESZTELJÜNK! Egy kis mintát próbáljunk ki a komplikációk elkerülése érdekében.

3. Tartsuk szobahőmérsékleten úgy a vegyszereket, mint a krómozandó tárgyat. Fontos, hogy +20 C fok alatt ne kezdjük el a munkát.

AMENNYIBEN FESTÉKSZÓRÓVAL HASZNÁLJA:
Tápegység típusa nyomás
Nyomás (bar / psi) Optimális üzemi 4/58
Minta (cm) 40
levegő fogyasztás 8-12cfm
Fúvóka méret (mm) 1.3-1.6-1.8-2.0-2.2
levegő bemenet 1/4 (BSP / NPT / NPS)

A CHROME STYLE “KRÓM” BEVONAT BÁRMILYEN FELÜLETEN NÉGY SZAKASZBÓL ÁLL:

1. lépés: bázis réteg alkalmazása és szárítása.
2. lépés: Permetezés: aktivátor (AK).
3. lépés: Bevonás és szárítás.( CH1-CH2, Twin, Stab)
4. lépés: Felső réteg alkalmazása és szárítása, majd a kívánt szín.

Mióta Világ a Világ, az emberek az élet minden területén szeretik a fényes, csillogó króm megjelenést. Sajnos, a hagyományos krómozás manapság már nagyon drága. A Chrome Style technology által forgalmazott Chrome Style vegyi anyag megoldja ezeket a problémákat.

A Chrome Style technológia igen sokoldalú. Ezt fel lehet használni szinte bármilyen tárgyra és jól tapad a legtöbb felülethez. Különböző színek is kaphatóak. A Chrome Style technológiát alkalmazhatják egy egyszerű pumpás permetezővel és nem igényli a toxikus savas fürdőt, mint a hagyományos krómozásnál.

GYAKORI ALKALMAZÁSOK:

Művészek
Autó felszerelési üzletek
Tervezők
Hobbi felhasználók
Gyártók
Motorkerékpár-üzletek
Keramikusok
Üveg ipar

(SZINTE) MINDENRE!

Kerámia
Porcelán
Üveg
Fém
Műanyag
Faipari

OKOK, HOGY MIÉRT A CHROME STYLE TECHNOLÓGIA A KIVÁLÓ VÁLASZTÁS A HAGYOMÁNYOS KRÓMOZÁSSAL SZEMBEN:

● sokkal tartósabb, mint az eddig ismert és más technológiával működő festék spray-k
● vissza adja ugyanazt ragyogó fényt, mint a hagyományos galván krómozás
● Nincsenek méret korlátozások
● kapható különféle színárnyalatok, amivel lehet színezni a “króm” felületet
● Jelentős idő- és költségmegtakarítás
● környezeti hatás tűrő (-50-től +180 C-ig )
● nem igényel veszélyes sav fürdőt mint a hagyományos króm technológia

Ez nem króm. Ellenben ez egy sokkal olcsóbb vizes technológia. Egy hagyományos króm festék elhalványul és lehámlik, soha nem fogja visszaadni azt a hatást amit a Chrome Style technológia. A chrome Style technológia nagyon tartós, biztosítja a megfelelő vastagságot és ellenáll a korróziónak, horzsolásoknak, miközben a látványos tartós fényét megőrzi.

MI A KÜLÖNBSÉG EGY CHROME STYLE ÉS HAGYOMÁNYOS METÁL FESTÉK KÖZÖTT?

A Chrome Style nem festék. A Chrome Style elhelyez egy fém ezüst nitrát réteget a termék felületén. Éppen ezért úgy néz ki a megszólalásig, mintha a termék krómozott lenne. A Chrome Style fényvisszaverő és ragyog mint egy tükör. Sokkal tartósabb mint a festék és nem fakul meg az idő múlásával.

A CHROME ÁRAMVEZETŐ?

Igen, a Chrome borítás valódi fémből készül, így elméletileg vezeti az elektromosságot, mint minden fém. Azonban a Chrome Style célja dekoráció. Ez nem helyettesíti a galvanizálást és nem nyújtunk semmilyen segítséget ebben a témában.

MILYEN ESZKÖZÖKRE VAN SZÜKSÉG?

A bázishoz és a fedőbevonatok felvitelére a hagyományos festési berendezéseket érdemes használni, beleértve: tiszta és pormentes szoba, HVLP festékszóró pisztoly), egy kompresszort. Az Ön biztonsága érdekében, viseljen védőruházatot, beleértve a gázálarcot és kesztyűt, valamennyi fázisában a Chrome Style eljárás során.

FONTOS:

A Chrome Style kémia technológia nagyon érzékeny a kereszt-szennyeződésre. A kereszt szennyezés elkerülése érdekében fontos, hogy jelölje meg az összes üveget és mérőcsészéket, milyen vegyi anyagot tart benne és mindig ugyanazt használja. Minden csészét és a palackot csak arra az egyre használja. Öblítsük ki minden csészét és a palackot desztillált vízzel használat után.

Csak annyi anyagot keverjünk ki a permetezőben, ami az aznapi munkához kell. Csövezést is kell öblíteni desztillált vízzel(amennyiben szórópisztollyal végzi a munkát) a munka végén minden nap(a teljes rendszert át kell mosni).

A krómozás több egymást követő lépéseket rejt. Nem veszélyes kémiai reakció (termék nem szerepel a rákkeltő listákon, nem tartalmaz nehézfémeket).
Megvalósítható bármilyen típusú felületen, ha az alapot megfelelően előkészítettük (tisztítás, zsírtalanítás, csiszolás, ha szükséges).

A MEGFELELŐ ALAP:

Annak biztosítására érdekében, hogy az ezüstözés reakció hatékony legyen, a körülményeknek a következő irányelveknek:> 20°C legyen a hőmérséklet a környezeti levegőnek a műhelyben, a keverék hőmérséklete (víz + vegyi termék) és a “krómozni” kívánt tárgy hőmérséklete.

Ha a hőmérséklet 15°C alatti, a reakció jelentősen lelassul és nem fogja megadni a kívánt eredményt. Minél magasabb a hőmérséklet, annál kielégítőbb lesz a végeredmény, továbbá a felhasznált anyag mennyisége is drasztikusan csökkenni fog.

– Az eszközöknek tökéletesen tisztának kell lennie. Ne használjon egy flakont a különböző folyadékoknak.
– Készítsük előre össze az összes terméket: Különböző fázisokat kell elvégezni egymás után lépésről lépésre, megszakítás nélkül, pontosan betartva minden fázist.
– Ne legyen túl sok folyadék a permetező tartályban. Minél több folyadék van jelen a tartályban, annál kisebb erővel lehet permetezni.

– Viseljen védőszemüveget minden lépésnél, és vigyázzon, hogy a szembe véletlenül se kerüljön a permetezéskor a vegyszer.

– Alapozás és a végső fedőréteg felvitele fülkében, vagy egy jól szellőző helyen, esetleg vagy a szabadban történjen.

Tényleges befejezés után a réteg megszólalásig hasonlít egy szuper fényes krómra!
Molekuláris szinten fém pigmenttel egy elképesztő lefedettséget kap.
Sokféle felhasználás: Fa, fém, műanyag, üvegszál, stb…
Lenyűgöző! Ez látni kell és értékelni! 180 C-ig hőálló!

Lépjen velünk kapcsolatba

Krómozási eljárás – Hibák-megoldások

Rendellenes probléma

Ok
Megoldás

A krómfelület nem fényes, vagy foltos, illetve szennyezett.

A mélyalapozó nem elég tiszta, túlságosan poros.

Tisztítsa meg alaposan az alapozót, vagy vigye fel újra a mélyalapozót.

Krómozás után fehér ködök jelennek meg:

1/ Az AK hatóanyag lejárt.

2/ A mélyalapozó nem elég száraz.

3/ A beltéri vagy a vegyszerhőmérséklet túl alacsony.

4/ Túl sok AK hatóanyag.

5/ A AK hatóanyag nem kellően megtisztított.


1/ Használjon friss AK hatóanyagot.

2/ Teljesen szárítsa ki a mélyalapozót.

3/ Emelje a szoba vagy a vegyszer hőmérsékletét.

4/Hordja fel egyenletesen a AK hatóanyagot.

5/ Tisztítsa meg alaposan a AK hatóanyagot.

A lakk felhordása után a króm tükörfelület ködös:

1/ A szoba páratartalma túl magas.

2/ Túl rövid szárítási idő.


1/ Állítsa be a szoba páratartalmát 50-60% közé

2/ Növelje meg a szárítási időt.

A krómozás után a színek kékesek vagy sárgásak:

1/ CH+Twin hatóanyag túl használat.

2/ A kétfejű szórófej nem egyenletesen permetez.


1/ Csökkentse a Ch+Twin mennyiségét.

2/ Állítsa be a kettős pisztolyfejet.

A krómozás után a tapadási teszt a króm leválását mutatja:

1/ Nem megfelelő mélyalapozót választott.

2/ Túl sokáig szárította a mélyalapozót.


1/ Használja a megfelelő mélyalapozót.

2/ Csökkentse a szárítási időt.

A krómozás után a felület matt és nem-fémes:

1/ Az alap nem elég száraz.

2/ A felületi bevonat túl magas hőmérsékleten száradt.


1/ Növelje az alap szárítási idejét.

2/ Csökkentse a felületi alapozó hőmérsékletét.

A krómozás után fekete vagy fehér foltok jelennek meg:

1. Némi olaj került a levegőbe.

1. Alkalmazzon olajszűrőt.

A krómozás után valamely homorú részen feketeség jelenik meg, különösen a POLY elemeken:

1/ Az alapot nem egyenletesen hordta fel.

2/A krómréteget nem egyenletesen hordta fel.


1/ Amikor az alap lakkot hordja fel, először a homorú részeket permetezze, majd egyenletesen az elemet.

2/ Amikor a krómréteget felhordja, először a homorú részeket permetezze, majd egyenletesen az elemet, vagy permetezze a CH hatóanyagot először, majd a krómot.

A felületi alapozás után, ha a tükörsima krómréteg repedéseket mutat, a tükör rossz hatást eredményez.


1/ Az alap nem teljesen száraz.

2/ Az alap nem kompatibilis a felületi alapozóval.


1/Győződjön meg arról, hogy az alap lakk teljesen száraz.

2/Használjon megfelelő hígítót és keményítő keveréket.

Egyéb adatok

GyártóChrome Style

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkezned vagy regisztrálnod kell!

32.00

1

1

1

Kérdezz a termékről!

Melyik szó kezdődik 'k' betűvel: macska, kakas vagy zsiráf?

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.