FoxPost szállítási mód esetén,minél nagyobb a kosárösszeg annál kisebb a szállítás összege! 40.000Ft felett viszont INGYENES! .Rendelésedet már több csomag automatába is kérheted! Olcsóbb, kényelmesebb!

Kérdésed van? Keress minket!
E-mail: helikontrade[kukac]keszthelynet.hu Telefon: 06-30-2283677

4 literes Full Dip autókra

2022-12-22

Kaphatóak szinte az összes spray színeiben. Egymással is keverhetőek, illetve folyékony és por pigmentekkel. Higítást nem igényelnek.
 
Ez a 4 literes kiszerelés nagy felületek (autók) színváltoztatására (3 m² felett) használható, azonnal használható, festékpisztollyal. A spray formátumban elérhető színek megtalálhatóak 4L kiszerelésben is. Leggyakoribb felhasználás: autók, motorkerékpárok átfestése, reklámfelületek készítése. Alkalmas továbbá korróziógátlásra és csúszásmentesítésre is.

Ez a 4 literes kiszerelés azonnal használható, nem igényel higítást. A termék felszórásához festékpisztolyra lesz szükség. Az alkalmazott technológiához többféle szórópisztoly is alkalmas lehet. Lehetőleg 1.8 - 2.0 düzni méret, és 2 bar nyomás használata ajánlott. Használat előtt, próbafújás ajánlott, vagy kérje szakember segítségét.


1.Felkeverés
2.Pár percen át jól keverje meg a terméket és töltse fel, Full Dip-pel a festékpisztolyt
 

Alkalmazás

Alkalmazza 20 cm-ről, párhuzamosan. Javasoljuk a szórópisztoly tisztítását minden 2 kiürült tartály után. Bármilyen univerzális oldószer megteszi.
 
A felvitt felületek száma szabadon választható, de általában minimum 4-6 réteg ajánlott. Vegye figyelembe, hogy minél több réteget (autóknál 8-10 réteg) visz fel, annál vastagabb, ellenállóbb lesz a felszín. Vastagság rétegenként 30-40 mikron. Ideális alkalmazása hőmérséklet + 5C° és + 30C° között. Ismételje meg az eljárást, amíg eléri a 10-200 mikron vastagságot.
 
Fontos, hogy a legelsőre felvitt réteg vékony legyen, csak kis mértékben fedje az eredeti réteget, függetlenül a felvinni tervezett teljes mennyiségtől, vagy a festék befedési képességétől.
 
Erre azért van szükség, mert az első réteg szolgál alapozóként. Az egyes rétegek felvitele között legalább 10-30 percnek kell eltelnie. Az utolsó réteg felvitele után legalább 24 óra száradási időt hagyjon, mielőtt a festett felülettel újra dolgozna, azt megfogná (maszk használata javasolt).

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

     
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu