FoxPost szállítási mód esetén,minél nagyobb a kosárösszeg annál kisebb a szállítás összege! 40.000Ft felett viszont INGYENES! .Rendelésedet már több csomag automatába is kérheted! Olcsóbb, kényelmesebb!

Kérdésed van? Keress minket!
E-mail: helikontrade[kukac]keszthelynet.hu Telefon: 06-30-2283677

A FullDip alkalmazása

2022-12-19Full Dip

1) A festék felvitele előtt

A felület helyes előkészítése
A folyékony gumi réteg felvitele előtt gondoskodj róla, hogy az alapfelület száraz, tiszta és minden olyan szennyeződéstől mentes legyen, amelyek a megtapadást gátolhatják.
(Pl. viasz, szilikon, olaj, zsír vagy különböző tisztítószerek maradványa)
Ügyelj rá, hogy a felület a lehető legsimább legyen, por, homok és egyéb részecskéktől mentes, hogy a FullDip tökéletesen rátapadjon a felületre és egyenletes felszínt képezzen.
 
Tűrésteszt
A FullDip számos felületre felhordható, például fém, műanyag, üveg, fa, gumi stb. Célszerű azonban kisebb felületen letesztelni.

2) A festék felvitele

Előkészítés
Felhasználás előtt alaposan felkeverni, a spray-t erőteljesen rázza fel első alkalmazáskor legalább egy percig, hogy az összetevők egyenletesen elkeveredhessenek.
 
Szórás
Kb. 20 cm távolságból sprézze a festéket a felületre, a tartály legyen párhuzamosan a felülettel. A felvitt felületek száma szabadon választható, de minimum 4-6 rétegre van szükség. Felni és nagobbigénybevételnek kitett felületeket 6-8 rétegben célszerű fújni. Vegye figyelembe, hogy minél több réteget (8-10) visz fel, annál ellenállóbb lesz a felszín, és annál könnyebben eltávolítható.
 
Az egyes rétegek felvitele között legalább 10-30 percet várjon. Ideális hőmérséklet 20-25 C °. Ezután érintésre száraznak tűnhet a felvitt termék, de teljesen csak 24 óra alatt szárad meg a festék. A felhordás során javasoljuk védőmaszk viselését.
 

3) Gyönyörködjön az eredményben

Ha teljesen megszáradt a festék, a végeredmény korlátlan ideig élvezhető. Ne felejtse: a FullDip festék később eltávolítható/lehúzható anélkül, hogy az eredeti felszín sérülne. Eltávolíthatósága gyártói ajánlás szerint 2-4 év, használattól és igénybevétel függően.

Ha a felület megsérül akkor könnyen javítható, vagy lehúzás után újra festhető.

 

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

     
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu