FoxPost szállítási mód esetén,minél nagyobb a kosárösszeg annál kisebb a szállítás összege! 40.000Ft felett viszont INGYENES! .Rendelésedet már több csomag automatába is kérheted! Olcsóbb, kényelmesebb!

Kérdésed van? Keress minket!
E-mail: helikontrade[kukac]keszthelynet.hu Telefon: 06-30-2283677

A tökéletes bőrtisztítás és bőrápolás járműve számára

2022-12-02Bőrápolás

A tökéletes bőrtisztítás és bőrápolás járműve számára

A sima bőr nemes anyag, amely különböző változatokban és színárnyalatokban használható, és minden jármű belsejének kiváló minőségű hangulatot kölcsönöz. Annak érdekében, hogy ez hosszú ideig így maradjon, és a bőrülések megőrizzék eredeti rugalmasságukat, rendszeres tisztítás és ápolás ajánlott. Itt megmutatjuk, hogyan ismerheti fel, hogy üléshuzatai kezelésre szorulnak, hogyan járjon el lépésről lépésre, és milyen tippek és trükkök segíthetnek. Válaszolunk a bőrrel kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdésekre is.

 

Mikor célszerű tisztítani és ápolni a sima bőrből készült üléseket?

A tisztítás intenzitása és gyakorisága a használat mértékétől és a bőr színétől függ. A világos bőrt, amelyen a használat nyomai és a foltok gyorsan láthatóak, gyakrabban kell ápolni, mint a sötét bőrt. Itt három-négy havonta ajánlott a tisztítás. A sötét bőr esetében viszont elegendő, ha kezdetben évente csak egyszer vagy kétszer tisztítjuk, és utána ápoljuk.

 

Minél több környezeti hatásnak vannak kitéve a bőrülések, annál hamarabb zsírosodnak és fénylenek. A bőr természetes zsíros rétege, a kézkrém és a szövetek, például a farmerek elszíneződése nagy szerepet játszik ebben. Ennek megfelelően az anyag gyakori használata esetén gyakoribb tisztítást javasolunk. Különös figyelmet kell fordítani az ülések erősen igénybe vett részeire.

 

Az oldaltámaszok például sokkal gyorsabban elhasználódnak, mint maga az üléshuzat, amikor ki- és beszállsz az autóba. Az is számít, ha az autó garázsban vagy autóbeálló alatt parkol, vagy ha közvetlen napfénynek és melegnek van kitéve. A hő hatására a bőr kiszáradhat, összehúzódhat és elveszítheti rugalmasságát. Amint észreveszi, hogy a bőr veszít a rugalmasságából, alaposan meg kell tisztítania és karbantartania.

 

1. lépés: Előkészítés

Mire van szüksége?
• Bőrtisztító
• Bőrápolás
• Bőrkefe
• Nedves mikroszálas kendő
• 2 száraz mikroszálas kendő


A bőrfelületek előkészítése

Alaposan porszívózza ki az üléseket, és távolítsa el a durva szennyeződéseket.
Előzetesen fedje le a szomszédos, bőrrel nem érintkező részeket, amelyek nem tartalmaznak bőrt, és érintkezhetnek a termékkel.

 

2. lépés: Tisztítás

Mielőtt elkezdené a tisztítást, javasoljuk, hogy tesztelje a tisztítószert egy nem feltűnő helyen a bőr színtartósága és kopásállósága szempontjából. Ez segít megelőzni a csúnya foltokat.Vigye fel a tisztítószert egy mikroszálas ápolópárnára.


Körkörös mozdulatokkal és enyhe nyomással dolgozza be.
A felhordáskor a varratok mellett és egy irányban dolgozzon.
A szennyeződéseket és maradványokat vízzel enyhén megnedvesített mikroszálas ruhával távolítsa el.

 

3. lépés: Gondozás

Vigye fel a bőrápolót egy mikroszálas ápolópárnára vagy mikroszálas kendőre.
Dolgozza be az ápoló krémet körkörös mozdulatokkal, enyhe nyomással.
Hagyja rajta 5-10 percig.
Perforált bőr esetén a maradványokat tiszta mikroszálas ruhával távolítsa el.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

     
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu